Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به این‌که ترافیک تهران ناراحت‌کننده است از تشکل کارگروه‌هایی با حضور اساتید دانشگاه‌ها برای پیدا کردن راه‌حل این مشکل خبر داد و گفت: ساعات اجرای طرح ترافیک از فردا به روزهای قبل از کرونا باز می‌گردد.

جعفر تشکری هاشمی صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود با بیان این‌که بخش زیادی از فرزندان یادگاران دفاع مقدس در شهرداری تهران مشغول به کار هستند، گفت: براساس قانون مجلس شورای اسلامی این افراد باید تبدیل وضعیت شوند؛ اما می‌بینیم که هنوز این قانون اجرا نشده و فرزندان شهدا و ایثارگران بلاتکلیف هستند که از شهردار می‌خواهیم هرچه سریع‌تر نسبت به تعیین تکلیف وضعیت آنها اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این‌که مقام معظم رهبری نیز در خصوص وضعیت ترافیک تهران واکنش نشان داده و خواستار ارائه راهکار علمی و کارشناسی برای ترافیک تهران شدند، اظهار کرد: از شهردار می‌خواهیم برای توسعه حمل و نقل عمومی و زیرساخت‌ها اقدامات عاجلی انجام دهد چرا که در چند سال اخیر اقداماتی در این خصوص انجام نشده و حمل و نقل عمومی بسیار آسیب‌پذیر شده است؛ به گونه‌ای که وضع اتوبوسرانی بسیار ناگوار است و بیش از ۹۰ درصد اتوبوس‌ها فرسوده‌اند و دیدید که روز گذشته چرخ‌های یک قطار مترو به طور کامل قفل شد و نیم ساعت طول کشید تا عملیات آزادسازی انجام شود.

تشکری هاشمی اضافه کرد: مترو به شدت نیازمند اورهال قطارها است و با توجه به کمبود قطعات و زمان اورهال باید بلافاصله نسبت به اورهال قطارها اقدام شود وضعیت ترافیک واقعا ناراحت‌کننده است و تا وقتی حمل و نقل عمومی افزایش نیابد صحبت از حل ترافیک بی‌معنا است و به همین دلیل از زاکانی می‌خواهیم در مورد تامین ناوگان حمل و نقل عمومی اقدامات مهمی انجام دهد.

وی با اشاره به مساله آلودگی هوا اظهار کرد: هرساله به فصل پاییز و زمستان که می‌رسیم هوا آلوده می‌شود؛ اما واقعا کیفیت سوختی که به نیروگاه‌ها داده می‌شود خوب نیست و درصد بالایی گوگرد و مازوت هوا را آلوده می‌کند.

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران ادامه داد: برای پیگیری رهنمودهای مقام معظم انقلاب کارگروه‌هایی در کمیسیون حمل و نقل شورا ایجاد کردیم و با حضور اساتید برای ترافیک تهران راه‌حل پیدا خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه از فردا ساعات اجرای طرح ترافیک به روزهای قبل از کرونا باز می‌گردد، افزود: پس شاهد افزایش تعداد سفرها با حمل و نقل عمومی خواهیم بود و لازم است این ناوگان نوسازی و توسعه یابد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حمل و نقل عمومی ترافیک تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،شهریار افندی‌زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹برای احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

آقای افندی‌زاده گفت: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

وی گفت: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • جوی آرام در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۸ اردیبهشت
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۸ اردیبهشت / ترافیک در کدام محورها سنگین است؟
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه